Besigheid

EXTRAWURST het in 'n globale speler verander

Sedert die opening van die eerste EXTRAWURST-snackkroeg in die OBI-parkeerterrein in Meinerzhagen, het alles in die familiebesigheid van Schalksmühle in Sauerland om wors gedraai. Die legendariese OBI-stigter Manfred Maus het persoonlik die eerste huurooreenkoms met Lothar Hagebaum, die stigter van EXTRAWURST, met 'n handdruk onderteken...

Lees meer

EKSTRA WORS brei uit

Vor Döner, Hamburger und Pizza hält die Bratwurst nach wie vor den Spitzenplatz als Deutschlands Lieblingssnack. Imbiss-Stände sind daher bei den Deutschen beliebter denn je, weil es dort einen herzhaften Happen schon für kleines Geld gibt. Rund 100.000 Tonnen Bratwurst und 800 Millionen Currywürste markieren die Dimension des Imbiss-Segments in der Gastronomie...

Lees meer

Handtmann verwelkom die Butcher Wolfpack-wêreldkampioenspan

Handtmann engagiert sich als Gold-Sponsor des Butcher Wolfpack Teams, das im September die World Butchers‘ Challenge 2022 in Sacramento/USA gewonnen hat und lud die Weltmeister als Anerkennung für ihre außerordentliche Leistung zu einem Empfang in den Firmensitz im süddeutschen Biberach an der Riß ein...

Lees meer

Voorlopige verrigtinge teen Tönnies is gestaak

Die Staatsanwaltschaft Bielefeld hat ihr Ermittlungsverfahren gegen Clemens Tönnies im Zuge des Corona-Ausbruchs 2020 eingestellt. Die rund zweijährigen Ermittlungen richteten sich gegen den Geschäftsführenden Gesellschafter und drei weitere Geschäftsführer wegen des Verdachts der fahrlässigen Körperverletzung und des Verstoßes gegen das Infektionsschutzgesetz...

Lees meer

Meer deursigtigheid by Kaufland

Nach frischen Fleisch-, Wurst- und Milchprodukten geht Kaufland den nächsten Schritt und kennzeichnet Schweine- und Geflügelprodukte der Tiefkühl-Eigenmarke mit den Haltungsform Stufen. Damit setzt sich das Unternehmen einmal mehr für Transparenz und Tierwohl im Sortiment ein und geht dabei auch mit Artikeln aus höheren Haltungsform Stufen voran...

Lees meer

Weber Maschinenbau nooi kliënte na 'n eksklusiewe seminaar

Wanneer Christoph Grabowski oor sy werk praat, sprankel hy van passie. Die meesterslagter, gekwalifiseerde vleissommelier en skrywer is 'n passievolle voorstander van die slaghuis en het dit sy roeping gemaak om die waardering en respek vir kos in die samelewing te versterk en terselfdertyd nuwe maniere te wys om meer waarde in die slaghuis te skep ...

Lees meer

Handtmann ondersteun Food Congress Warsaw 2022 as 'n borg en deelnemer

Handtmann is ’n borg van die internasionale Food Tech Congress, wat van 26 tot 27 Oktober 2022 in Warskou sal plaasvind (www.foodtechcongress.com). Die kongres is daartoe verbind om te “heroorweeg kos en voeding”. Die doel is om 'n meer volhoubare basis vir voedsel en voeding te vestig en om die betrokkenes te aktiveer om vinnig op te tree...

Lees meer