Nuwe CMA-brosjure maak dat jy wil hack

Meer as net genot

Vinnig, maklik en veelsydig om voor te berei – maalvleis maak dit moontlik. Bees-, vark- of lamsvleis – as dit by maalvleis kom, kan jy self die tipe vleis kies of bees- en varkvleis kombineer. Of dit nou gekook, gebraai, gegratineerd, gerooster of as vulsel is – maalvleis is 'n ware allrounder.

Die nuwe brosjure “Maalvleisresepte” van CMA Centrale Marketing-Gesellschaft der deutsche Agrarwirtschaft mbH verlei jou om met smaaklike lekkernye te kook en te geniet. “Maalvleispasteie in ’n savoykoollaag”, “Canapés met tartaar en kwarteleier” en “Kruie-crêpe-rolletjies met maalvleisvulsel in kappertjiesous” prikkel die eetlus.

Neben zahlreichen Rezepten enthält die 24-seitige Broschüre umfangreiche Informationen zur Warenkunde. So ist Hackfleisch ein idealer Eiweißlieferant. In 100 Gramm Tartar stecken zum Beispiel rund 22 Gramm Eiweiß. Darüber hinaus versorgt Hackfleisch den Körper mit wertvollen Vitaminen der B-Gruppe und Mineralstoffen. Die deutsche Hackfleisch-Verordnung regelt die Herstellung, Behandlung und den Verkauf von Hackfleischerzeugnissen durch strenge gesetzliche Bestimmungen. So steht einem unbeschwerten Genuss nichts im Wege.

Die CMA-Broschüre „Hackfleisch Rezepte“ ist unter Angabe der Bestellnummer 7037 und gegen Einsendung eines mit 1,44 Euro frankierten DIN A5-Rückumschlages zu bestellen bei: CMA, Referat Fleisch und Fleischerzeugnisse, Koblenzer Str. 148, 53177 Bonn.

Bron: Bonn [CMA]

Kommentaar (0)

Daar is nog geen kommentaar hier gepubliseer nie

Skryf 'n opmerking

  1. Plaas 'n opmerking as 'n gas.
Aanhegsels (0 / 3)
Deel jou ligging