Berriak kanalean

Parmako urdaiazpikoa naturaltasunean oinarritzen da

Keine Nitrite. Keine Nitrate. Keine Konservierungsstoffe. Keine Farbstoffe. Zwar verzehren die Italiener immer noch den meisten Parmaschinken, Deutschland ist aber neben Frankreich der wichtigste europäische Exportmarkt für diese traditionelle EU-geschützte Schinkenspezialität aus der Emilia-Romagna. Um die Freude und den Genuss der deutschen Verbraucher am Schinkenklassiker weiterhin zu fördern, kooperiert das Consorzio del Prosciutto di Parma seit vielen Jahren mit Lebensmittelhandel und Feinkostketten und realisiert bundesweit Aktivitäten am POS wie auch digital...

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Haragi-kontsumoa jaitsi egin zen

Nekazaritzarako Informazio Zentro Federalak (BZL) atzo argitaratutako datuen arabera, Alemanian haragi kontsumoaren beherakadak jarraitu zuen 2023an. Biztanleko 51,6 kilogramotan, haragi kontsumoa 0,4 kilogramo inguru jaitsi zen berriro aurreko urtearekin alderatuta, 2022an baino zertxobait gutxiago...

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Bell Food Group-en antolaketa aldaketak

An der gestrigen Generalversammlung der Bell Food Group AG in Basel waren 79,4 Prozent der ausgegebenen Aktien vertreten. Die Generalversammlung stimmte allen Anträgen des Verwaltungsrats mit deutlicher Mehrheit zu. Unter anderem wurde die Bruttodividende von CHF 7.00 pro Aktie gutgeheissen...

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Etorkizuneko pentsu-ekoizpena: intsektuen potentziala proteina-iturri alternatibo gisa

Kann die industrielle Zucht von Insekten als Tierfutter einen Beitrag leisten, die wachsende Weltbevölkerung zu ernähren? Der Beantwortung dieser Frage widmet sich die "Inhouse Farming – Feed & Food Show", die vom 12. bis 15. November 2024 auf dem Messegelände in Hannover stattfindet. Im Fokus der von der DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) organisierten B2B-Plattform stehen Technologien und Lösungen, die zeigen, dass Insekten mittlerweile als alternative Proteinquelle für nachhaltige Futtermittel wirtschaftlich einsetzbar sind...

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Txistorra produktuen BEZ murriztuaren igoera

Der Bundesverband der Deutschen Wurst- und Schinkenproduzenten (BVWS) vertritt die Interessen der Hersteller hochwertiger Wurst- und Schinkenspezialitäten. Die Anhebung des reduzierten Mehrwertsteuersatzes auf tierische Produkte hätte gravierende wirtschaftliche Auswirkungen auf unsere Branche. Durch sinkende Umsätze und Gewinne könnten Unternehmen gezwungen sein, Stellen abzubauen, ihre Produktion einzuschränken oder in das benachbarte Ausland zu verlagern...

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BEZaren igoera ala animalien ongizatearen zentimoa? Eztabaida faltsu une okerrean.

"Une okerreko eztabaida faltsu bat da", dio Steffen Reiter Meat Industry Association (VDF) zuzendari kudeatzaileak, animalia-elikagaien zerga igotzeko proposamenari buruz, gaur egun eztabaidatzen ari den elikagaien gomendioari erreferentzia eginez. Nekazaritza Etorkizuneko Batzordea (ZKL)...

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Arrakasta-kasua: txerrietan txertoak

Iraganean, animalien jabeek eta albaitariek ezin izan zuten gaixotasun infekzioso askori aurre egiteko, baina gaur egun botika eta txerto eraginkorrak ia emanak dira, baita txerrientzat ere. Arnas-aparatua, digestio-aparatua edo ugalkortasuna den kontuan hartu gabe: bakterioak eta birusak moldagarriak dira -eta traidoreak...

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Bezeroentzako laguntza azkarra

Winweb sistema-etxeak bere bezeroei chatbot bat eskaintzen die. "Gure laguntzaile adimendunak gure enpresari eta gure winweb-food softwareari buruzko galdera guztiak erantzuten ditu", dio Jan Schummersek, Winweb Informationstechnologie GmbH-eko software ingeniari seniorrak, AIaren erabilera bultzatzen duena. "Eta dena segundo gutxitan"...

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Gustav Ehlert-ek bere 100. urteurrena ospatzen du

100 urte elikagaien industriaren bazkide. Verlen egoitza duen Gustav Ehlert GmbH & Co. KG-k 2024an ospatuko du urteurrena. Harategiko hornigaien handizkako saltzaile gisa sortua, Ehlert enpresak tradizioz Rheda-Wiedenbrück, Gütersloh eta Versmold eremuan oso ainguratuta dauden artisautza negozioak eta haragi eta txistorra ekoizteko enpresak hornitzen zituen...

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Özdemir haragi kontsumoaren murrizketari buruz: "Erabili merkatu aukera berriak"

Alemaniarren haragi-kontsumoa maila baxuenera jaitsiko da 2023an. Haragi-kontsumoa murrizteko epe luzerako joerak jarraitu zuen 2023an. Nekazaritzarako Informazio Zentro Federalaren (BZL) lehen informazioen arabera, biztanleko haragi-kontsumoa 430 gramo jaitsi zen, 51,6 kilogramoraino. Hau da erregistroak hasi zirenetik baliorik baxuena...

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