Mache kochon labatwa nan mwa septanm nan

Presyon pri soti nan mitan mwa a

Mache kochon labatwa nan mwa septanm nan te karakterize pa ogmante rezèv viv sou yon bò ak siyifikativman pi fèb demann pou vyann sou lòt la. Nan mitan mwa a, pri pou kochon labatwa te ogmante yon ti kras, men nan dezyèm mwatye nan mwa septanm pri yo te vin anba presyon ak tonbe nan sèt santim pou chak kilogram.

Men, founisè yo te resevwa yon mwayèn chak mwa nan 1,56 ero pou chak kilogram nan pwa labatwa pou bèt nan klas komès E a P, kat santim plis pase nan mwa Out ak 17 santim plis pase nan menm mwa a ane pase. Pou kochon nan klas komès vyann E, fatteners yo te resevwa tou yon mwayèn de 1,61 ero pou chak kilogram, kat santim plis pase nan mwa Out ak 17 santim plis pase douz mwa de sa.

Pro Woche rechneten die meldepflichtigen Schlachtbetriebe im September hierzulande durchschnittlich rund 747.600 Tiere nach Handelsklassen ab; das waren fast neun Prozent mehr als im Vormonat und 6,6 Prozent mehr als vor einem Jahr.

Sous: Bonn [zmp]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a