Segondè tan pou zwa boukannen kòmanse

Ekipman domestik pi ba pase 2003

Zwa boukannen se tradisyonèlman sèvi nan peyi sa a, espesyalman nan de dènye mwa yo nan ane a. Se òf la soti nan kay ak aletranje Se poutèt sa konsantre sou tan sa a. An total, plis pase sis milyon wa imigre nan fou torréfaction nan Almay chak ane. Sezon sa a, pwodiksyon zwa domestik espere pi ba pase an 2003, men li sèlman kontribye yon ti kantite rezèv mache de tout fason; Nan dènye ane yo, anviwon 4.000 tòn te soti nan pwodiksyon domestik. Nivo oto-sifizans nan vyann zwa nan Almay se jis anba 13 pousan.

Pwodiksyon zwa domestik fwa sa a gen anpil chans pou yon bon dis pousan pi ba pase ane pase. Nan nenpòt ka, figi glisman anvan yo, ki enpòtan anpil pou òf Alman an nan fen ane a, te diminye nan limit sa a. Sepandan, li pa ka di si tout 1,04 milyon gosling yo kale nan peyi sa a pa mwa Out yo pral tou angrese nan Almay.

Das Auslandsangebot an Gänsen und Gänsefleisch belief sich 2003 auf rund 30.200 Tonnen, und in diesem Rahmen dürfte es sich auch in dieser Saison bewegen. Es stammt vor allem aus osteuropäischen Ländern, insbesondere aus Polen und Ungarn. Das Gesamtangebot an Gänsen und Gänsefleisch aus in- und ausländischer Erzeugung belief sich 2003 nach Abzug der Ausfuhren auf 31.800 Tonnen, das waren fast 15 Prozent mehr als im Jahr vorher.

Der aus diesen Zahlen errechnte Pro-Kopf-Verbrauch stieg 2003 um 100 auf 400 Gramm. Gemessen am Gesamtverbrauch an Geflügelfleisch von 18,2 Kilogramm im Jahr 2003 entfällt damit auf den Konsum von Gänsefleisch lediglich ein Anteil von gut zwei Prozent.

Sous: Bonn [zmp]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a