X

industria e mishit App!

Mobile App Tablet

channel News

VAN HEES në SÜFFA

Seit nunmehr 70 Jahren setzt die VAN HEES GmbH (Walluf) Maßstäbe in der Entwicklung und Produktion von hochwertigen Gütezusätzen, Gewürzen und Gewürzmischungen, Convenience- Produkten und Aromen für die Fleischbranche...

Lexo më shumë

Anuga 2017: salla rezervuar plotësisht ekspozitë

Anuga ardhshme pret vizitorë nga e tregtisë dhe shërbimit të ushqimit dhe të tregut hotelieri një shportë fryrë në sallat e rezervuar plotësisht ekspozitës.
Rd. Furnizuesit 7.200 100 nga vende të pranishëm pesë ditët e furnizimit të tregut botëror të ushqimit dhe pijeve ...

Lexo më shumë

Visiting Tonnies

Taunusstein, 14.07.2017. Që nga viti ne tani raportojnë rregullisht dhe me kënaqësi Tonnies (Rheda-Wiedenbrück) në platformën tonë, ne kemi vendosur për të vizituar kompaninë personalisht ...

Lexo më shumë