6,3 milions de tones de carn produïdes el 2003

Segons informa l'Oficina Federal d'Estadística, l'any 2003 es van produir a Alemanya un total de 6,3 milions de tones de carn procedent de la matança comercial (inclosa la matança d'aus de corral), incloses gairebé 928 tones de carn d'au. La proporció de carn d'aviram en la producció total de carn era de poc menys del 000%.

En conjunt, la producció de carn procedent de la matança comercial va augmentar un 1,9% respecte a l'any anterior. Tanmateix, hi ha un desenvolupament diferent per als tipus individuals de carn
determinar:

Schweinefleisch hatte im Jahr 2003 mit 4,2 Mill. Tonnen den Hauptanteil (ca. 66%) an der Fleischerzeugung, gefolgt von Rind- und Kalbfleisch mit zusammen 1,2 Mill. Tonnen (ca. 19%). Gegenüber dem Vorjahr hat sich die Erzeugung von Schweinefleisch um 3,3% erhöht. Dagegen ist die Produktion von Rindfleisch (- 6,9%) sowie Kalbfleisch
(- 1,1%) zurückgegangen. Die Erzeugung von Geflügelfleisch stieg gegenüber 2002 um 8,4%.

An der Erzeugung von Geflügelfleisch hatte Jungmasthühnerfleisch mit 493 200 Tonnen den größten Anteil, gefolgt von Truthuhnfleisch (355 200 Tonnen) und Entenfleisch (42 300 Tonnen). Die Produktion von Jungmasthühnerfleisch nahm um 16,8% und die von Entenfleisch um 12,8% überdurchschnittlich zu, während die Erzeugung von Truthuhnfleisch um 1,5% zurückging.

Font: Wiesbaden [destatis]

Comentaris (0)

Encara no s'ha publicat cap comentari aquí

Escriu un comentari

  1. Envia un comentari com a convidat.
Fitxers adjunts (0 / 3)
Comparteix la teva ubicació