Rinne Stiftung Warentest ispíní grilled a thástáil

Bhí go leor ispíní diongbháilte, ach bhí bratwurst amháin "lag" - an iomarca frídíní sa phacáiste

Fuair ​​​​an Stiftung Warentest leibhéil neamhghnácha frídíní intestinal agus iad siúd a léiríonn milleadh bia nuair a scrúdaítear bratwurst grilled sa bratwurst Hübelkamp, ​​a thairgtear ag Aldi-Nord. Mar an t-aon táirge sa tástáil, bhí an rátáil cáilíochta don ispíní seo "lag".

Le haghaidh eisiúint Iúil na tástála iris, scrúdaigh an bunús 25 ispíní grilled bruite pacáistithe, lena n-áirítear ceithre le éanlaith chlóis, le haghaidh boladh, blas, comhdhéanamh agus frídíní. Chomh maith leis an Hübelkamp bratwurst, bhí sé tháirge eile tar éis méadú a dhéanamh ar chomhaireamh frídíní ar an dáta is fearr roimhe seo, rud a thugann le fios gur thosaigh an milleadh. Bhí Echte Bunaidh Schlütter Nürnberger Rostbratwurst éillithe freisin le méideanna beaga staphylococci, ie pataiginí féideartha.

16 der 25 Bratwürste waren hingegen "gut". Am besten schnitten die Schweinefleisch-Würste von Meica Bratmaxe ab. Knapp dahinter liegen die Produkte von Brennecke, Ökoland, Zimbo Gourmet und Zimmermann. Bei den Geflügel-Bratwürstchen sind die Produkte von Gutfried und Wiesenhof jeweils "gut". Zusätzlich zu den 25 abgepackten Bratwürstchen hatten die Tester neun lose, beim Fleischer eingekaufte Produkte untersucht. In der mikrobiologischen Prüfung schnitten sie "sehr gut", "gut" und "befriedigend" ab. Zwei waren "ausreichend"; auch hier waren erhöhte Gesamtkeimzahlen ein Problem. Ausführliche Informationen zu Grill-Bratwürsten finden sich in der Juli-Ausgabe von test.

Foinse: Beirlín [ Stiftung Warentest ]

Nótaí tráchta (0)

Go dtí seo, níor foilsíodh aon trácht anseo

Scríobh trácht

  1. Post trácht mar aoi.
Ceangaltáin (0 / 3)
Comhroinn do shuíomh