Sante-pwomosyon sibstans ki sou soti nan fwi Berry nan konsantre nan yon Giessen pwojè konjwen

1,8 milyon ero nan finansman total pou Giessen nutrisyonist, doktè ak famasi kòm byen ke enstitisyon rechèch ekstèn

Se konsa, yo rele fwete, bwason pure fwi, se pa sèlman alamòd, men li ka, selon syantis anpil tou dwe pran anpil an sante. Rezon ki fè enkli koloran yo natirèl nan fwi yo, ki rele antosyanin, ki rive sitou nan fwi Berry. Ak yon nouvo pwojè jwenti nan kad finansman mezi "rechèch la nitrisyon - pou yon vi ki an sante" Jistis-Liebig University, se patwone pa Ministè Federal la nan Edikasyon ak Rechèch ak yon total 1,8 milyon dola, gen entansyon pami lòt bagay, manje nouvo sou baz la nan fwi mou pi bon Kapab bay popilasyon an antosyanin kapab reyalize.

"Antosyan nan ji fwi soti nan fwi mou - Nan vivo etid sou byodisponibilite ak efè sou mikroflor a" se pwojè a nan ki san konte twa kapasite nan Inivèsite a nan Giessen (FB08, FB09 ak FB11) ak Enstiti a Rechèch, Enstiti a Rechèch nan Timoun Nitrisyon Dortmund ak nan Max Rubner Institute Karlsruhe patisipe. Evènman choute-a pral fèt nan Lendi, KA. Jen 8 2009 pm nan Enstiti a nan Syans Manje, Wilhelmstrasse 14 nan oditoryòm nan lokal pito. Pwojè a jere pa Pwofesè Dr. Clemens Kunz (Prezidan Nitrisyon Imèn - Evalyasyon Manje Nitrisyonèl).

Schwerpunkte des Verbundvorhabens sind unter anderem Untersuchungen zum Gehalt von Anthocyanen in Beerenobst, zur Analytik dieser Substanzen, zum Einfluss von anthocyan- und ballaststoffreichen Produkten auf inflammatorische Prozesse und auf die Mikroflora von Kindern, Jugendlichen und Erwachsenen oder zur Erfassung der üblichen Zufuhr dieser Stoffe bei Kindern. Ein Ziel ist unter anderem, neue lebensmitteltechnologische Verfahren bei der Herstellung von Getränken so einzusetzen, dass die erwünschten sekundären Pflanzenstoffe im Endprodukt zusammen mit Ballaststoffen erhalten bleiben.

Quelle: Gießen [ jlu ]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a