Bè - krèm nan, plezi delika

GRÄFE UND UNZER-VERLAG ak CMA prezante resèt beurre

li bon fin vye pen bè tounen nan mòd - pa etonan, paske pa gen okenn ranplasan pou gou a bè. Kit pi bon kalite oswa rafine ak yon gran varyete engredyan, bè pa sèlman gou kòm yon gaye, men tou, bay anpil asyèt kout pye dwat la. Itilizasyon divès kalite ak varyasyon gou bè yo prezante nan ti liv "Alles in Butter", ki te pibliye pa GRÄFE UND UNZER-VERLAG an kolaborasyon ak CMA Centrale Marketing-Gesellschaft der deutsche Agrarwirtschaft mbH. Tanja Dusy, editè nan pwogram Kochduell, prezante yon varyete de espesyalite bè ak vyann, pwason ak legim nan seri "GU Leicht Gemachen". Ti liv 36 paj la prezante melanj bè bon ak dous ansanm ak yon plat ki matche pou chak. Natirèlman, resèt debaz yo pou bè zèb ak zèb hollandaise pa ta dwe manke.

Anplis resèt yo bon gou, otè a eksplike diferans ki genyen ant krèm dous, krèm tounen ak bè ki twò grav ak sa ki ale pi byen ak sa. Ak foto etap-pa-etap yo, menm kwit manje ki pa gen eksperyans ka fè klasik buttercream imedyatman.

Butter, ein aus dem Rahm der Milch gewonnenes Naturprodukt, verfügt über einen wunderbaren Eigengeschmack und unendliche Verwendungs-möglichkeiten. So verleiht beispielsweise eine Basilikum-Tomaten-Butter Lammkotletts mit Kruste ein ganz spezielles mediterranes Aroma. Provenzalische Olivenbutter und Parmesan verwandeln Cräcker in eine köstliche Knabberei zum Aperitif. Und Krokant-Rosinen-Butter macht Pfannkuchen erst so richtig schön crunchy.

Quelle: [ Tanja Dusy ]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a