Stiftung Warentest ittestja zalzett grilled

Ħafna zalzett kienu konvinċenti, iżda bratwurst wieħed kien "fqir" - wisq mikrobi fil-pakkett

Is-Stiftung Warentest sabet livelli anormali ta 'mikrobi intestinali u dawk li jindikaw taħsir tal-ikel meta eżaminat bratwurst grilled fil-bratwurst Hübelkamp, ​​li huwa offrut f'Aldi-Nord. Bħala l-uniku prodott fit-test, il-klassifikazzjoni tal-kwalità għal dan iz-zalzett kienet "fqira".

Għall-ħarġa ta’ Lulju tat-test tar-rivista, il-fondazzjoni eżaminat 25 zalzett grilled mgħolli ippakkjat, inklużi erbgħa bit-tjur, għar-riħa, it-togħma, il-kompożizzjoni u l-mikrobi. Minbarra l-bratwurst Hübelkamp, ​​sitt prodotti oħra kienu żiedu l-għadd tal-mikrobi fid-data tal-aħjar qabel, li jindikaw il-bidu tat-taħsir. L-Echte Original Nürnberger Rostbratwurst ta’ Schlütter kienu kkontaminati wkoll b’ammonti żgħar ta’ stafilokokki, jiġifieri patoġeni possibbli.

16 der 25 Bratwürste waren hingegen "gut". Am besten schnitten die Schweinefleisch-Würste von Meica Bratmaxe ab. Knapp dahinter liegen die Produkte von Brennecke, Ökoland, Zimbo Gourmet und Zimmermann. Bei den Geflügel-Bratwürstchen sind die Produkte von Gutfried und Wiesenhof jeweils "gut". Zusätzlich zu den 25 abgepackten Bratwürstchen hatten die Tester neun lose, beim Fleischer eingekaufte Produkte untersucht. In der mikrobiologischen Prüfung schnitten sie "sehr gut", "gut" und "befriedigend" ab. Zwei waren "ausreichend"; auch hier waren erhöhte Gesamtkeimzahlen ein Problem. Ausführliche Informationen zu Grill-Bratwürsten finden sich in der Juli-Ausgabe von test.

Sors: Berlin [ Stiftung Warentest ]

Kummenti (0)

S’issa, l-ebda kummenti ma ġew ippubblikati hawn

Ikteb kumment

  1. Poġġi kumment bħala mistieden.
Mehmużin (0 / 3)
Aqsam il-lokalità tiegħek