channel News

Handtmann ofron zgjidhje individuale

Kur zgjidhjet e standardizuara arrijnë kufijtë e tyre, është koha për të gjetur qasje individuale. Zgjidhjet e sistemit Handtmann janë teknikisht të pjekura, të provuara dhe të testuara gjatë shumë viteve dhe mund të përdoren në mënyrë fleksibël. Megjithatë, disa kërkesa të klientëve kërkojnë zgjidhje individuale. Në kuptimin e “Ideja ime. Zgjidhja ime”, Handtmann do të fokusohet edhe më shumë në kërkesat specifike të klientëve nga viti 2022...

Lexo më shumë

Një numër i madh regjistrimesh për IFFA

Popullariteti i industrisë për IFFA 2022 mbetet i lartë. Numri i kompanive ekspozuese dhe hapësira e zënë bazohen në vlerat e ngjarjes së mëparshme në vitin 2019. Me një koncept të provuar të mbrojtjes dhe higjienës, Messe Frankfurt u ofron të gjithë pjesëmarrësve një kornizë të sigurt për takime personale...

Lexo më shumë

INTERGASTRA është anuluar

Nëse përgjegjësit për INTERGASTRA, panairin kryesor për industrinë e hotelerisë dhe hotelierisë, ishin të sigurt disa javë më parë se panairi mund të zhvillohej shkurtin e ardhshëm, situata tani duket ndryshe: Për momentin, INTERGASTRA / GELATISSIMO 2022 është planifikuar të zhvillohet në shkurt nuk ka gjasa të miratohet ...

Lexo më shumë

Nuk do të funksionojë pa një taksë mishi

Pas hetimeve nga Franziska Funke dhe Prof. Dr. Linus Mattauch, çmimi i mishit nuk pasqyron ndotjen e mjedisit të shkaktuar nga blegtoria në mbarë botën. Mishi është shumë i lirë, sipas shkencëtarëve nga departamenti "Përdorimi i qëndrueshëm i burimeve natyrore" në TU Berlin...

Lexo më shumë

Fundi i kontratave të punës, Tönnies bën bilancin

Pikërisht një vit pas përfundimit të kontratave të punës në industrinë e mishit, grupi Tönnies bëri aksione. Sipas kësaj, 15 punonjës në Gjermani janë marrë drejtpërdrejt në marrëdhëniet e tyre të punës në 8.500 muajt e fundit ...

Lexo më shumë

Industria e shpezëve sheh një vit vendimtar për konvertimin e blegtorisë

Industria gjermane e shpendëve i bën thirrje Koalicionit Ampel-Ampel që të vendosë rrugën e duhur sa më shpejt të jetë e mundur, në mënyrë që mbajtësit e bagëtive të kenë perspektiva të qëndrueshme në të ardhmen në Gjermani: "2022 është viti vendimtar për blegtorinë në këtë vend për të arritur më shumë mirëqenie të kafshëve. në kushte kornizë të besueshme ...

Lexo më shumë

Lloji i etiketimit të blegtorisë tani edhe në qumështin dhe produktet e qumështit

Që nga janari 2022, konsumatorët do të mund të gjejnë jo vetëm etiketën e njohur të blegtorisë me katër faza, si zakonisht, te mishi dhe produktet e mishit, por edhe te qumështi dhe produktet e qumështit. Kur blejnë, konsumatorët mund të shohin me një shikim se sa i lartë është niveli i mirëqenies së kafshëve kur mbajnë lopët qumështore produktet e të cilave po blejnë ...

Lexo më shumë

Paga minimale prej 11 € në industrinë e mishit

Në verën e vitit të kaluar, palët e negociatave në industrinë e mishit ranë dakord për një marrëveshje kolektive. Siç u botua në Gazetën Federale më 30 dhjetor, Ministria Federale e Punës e shpalli marrëveshjen e re kolektive si përgjithësisht të detyrueshme. Ndërsa paga minimale në vitin 2021 ishte 10,80 € në orë, një pagë minimale prej 01.01.2022 € do të zbatohet nga 11/XNUMX/XNUMX ...

Lexo më shumë

Bizerba zgjeron tabelën

Zhvillimi aktual i kompanisë teknologjike Bizerba është kënaqësi në çdo aspekt. Kompania është në një rrugë solide rritjeje dhe do ta ndjekë këtë vazhdimisht në interes të të gjitha palëve të interesuara.Bizerba tani është e pranishme në 120 vende, ka 40 filiale dhe disa vende prodhimi në mbarë botën, punëson rreth 4.500 njerëz dhe gjeneron rreth 800 milionë euro në shitje Viti ...

Lexo më shumë

Rewe fiton kremin e artë 2021

Rewe merr fryrjen negative të kremit të artë: Në një votim në internet nga organizata e konsumatorit foodwatch, rreth 28 përqind e më shumë se 63.000 pjesëmarrësve votuan: filetoja e gjoksit të pulës nga marka e vetë Rewe Wilhelm Brandenburg, e cila reklamohet si "neutrale ndaj klimës". gënjeshtra e pacipë reklamuese e vitit...

Lexo më shumë

Kërkohen zgjidhje politike

Shoqata Gjermane e Fermerëve (DBV), Shoqata Qendrore e Industrisë Gjermane të Shpendëve (ZDG), Shoqata Gjermane Raiffeisen (DRV), shitësit me pakicë të ushqimit të përfshirë në Iniciativën për Mirëqenien e Kafshëve dhe Iniciativën për Mirëqenien e Kafshëve (ITW) adresojnë çështjen e re federale qeveria. Organizatat kërkojnë një zgjidhje të qëndrueshme politike për konfliktin e qëllimeve midis mbrojtjes së klimës, kontrollit të emisionit dhe mirëqenies së kafshëve përmes një angazhimi të qartë dhe të qëndrueshëm nga politikanët për mirëqenien e kafshëve ...

Lexo më shumë