News Ticker

Tönnies forcon biznesin në Mbretërinë e Bashkuar

Rheda-Wiedenbrück / Harlow, 6.12.2018. Grupi Tönnies ka marrë përsipër prodhuesit britanik të sallameve Riverway Foods. Biznesi familjar anglez specializohet në prodhimin e sallameve për tregun britanik. Produktet e cilësisë të tilla si "Cumberland salcice" janë shpërndarë në mbarë vendin në tregtinë britanike ...

Lexo më shumë

Brinjët e parë pa brinjë

Moenchengladbach. Hani brinjot rezervë me thikë dhe pirun? Kjo është si një revolucion i vogël i mishit. Specialisti i bletëve online Goumetfleisch.de nga Mönchengladbach ka arritur të zhvillojë brinjë të shijshme pa brinjë. Gishtat e pista dhe një fytyrë e mbushur me ushqim, që ndodh automatikisht në ushqimin e Spare Rib, tani janë një gjë e së kaluarës. Dhe pjesa më e mirë është: Brinjë pa kocka kuzhinier në kockë, kështu që shije e pajustifikueshme Juicy Spare Ribs qëndron në mish ...

Lexo më shumë

Tönnies merr miratimin për zgjerimin e kapaciteteve

Rheda-Wiedenbrück, 3.12.2018 - e Gütersloh miratuar si autoriteti licencues kompetent kërkesën për zgjerimin e kapaciteteve në Tonnies në Rheda-Wiedenbrück. Me vendimin për zgjatjen e kapacitetit vrasjen e 3.000t në 3.500t në ditë, kompania tani ka siguri të planifikimit për zhvillimin afatmesëm në Lindjen e Vestfalisë ...

Lexo më shumë

F-Trace zgjeron disponueshmërinë ndërkombëtare

Këln, 3. Dhjetor 2018. Konsumatorët anembanë botës po pyesin gjithnjë për origjinën e ushqimit: ku ishte peshku i kapur? Nga vjen buka? Dhe ligjvënësi gjithashtu kërkon: Prodhuesit duhet të zbulojnë origjinën e prodhimeve të tyre. Për shembull, Rregullorja 1337 / 2013 kërkon informacion mbi origjinën e mishit, si dhe vendet e mbarështimit dhe therjes së kafshëve ...

Lexo më shumë

Testet e ndjesisë - Si testohet shija?

Një pjesë e liverwurst shkrihet në gjuhë - por si e bën atë shije? Kjo pyetje nuk është aq e lehtë për t'u përgjigjur. Sepse shija është e vështirë për t'u vënë në fjalë. Për hulumtimin e tregut, ushqimi me persona të trajnuar dhe të patrajnuar është testuar ndjeshëm.

Lexo më shumë

Trendet e ushqimit në IFFA 2019

Tregtia e suksesshme e thertore është sinonim me traditën dhe zeitgeist. Receta më e mirë është një përzierje e ekspertizës së qartë në mish dhe sallam, sfond teknologjik dhe ide të reja ...

Lexo më shumë

Bisedoni në Rügenwalder

Bad Zwischenahn, në nëntor 2018 "Ndryshimi i klimës fillon në tryezën e ngrënies" Ky është mesazhi qendror i fushatës aktuale të fabrikës ushqimore Rügenwalder mill ...

Lexo më shumë