Risalah CMA baharu membuatkan anda mahu menggodam

Lebih daripada sekadar keseronokan

Cepat, mudah dan serba boleh untuk disediakan - daging cincang menjadikannya mungkin. Daging lembu, daging babi atau kambing - apabila ia datang kepada daging cincang, anda boleh memilih sendiri jenis daging atau menggabungkan daging lembu dan daging babi. Sama ada direbus, digoreng, diparut, dibakar atau sebagai inti – daging cincang adalah hidangan serba lengkap.

Risalah baharu “Resipi Daging Kisar” daripada CMA Centrale Marketing-Gesellschaft der deutsche Agrarwirtschaft mbH menggoda anda untuk memasak dan menikmati hidangan lazat. "Pai daging cincang dalam salutan kubis savoy", "Kanapé dengan tartare dan telur puyuh" dan "Roti krep herba dengan isi daging cincang dalam sos caper" merangsang selera makan.

Neben zahlreichen Rezepten enthält die 24-seitige Broschüre umfangreiche Informationen zur Warenkunde. So ist Hackfleisch ein idealer Eiweißlieferant. In 100 Gramm Tartar stecken zum Beispiel rund 22 Gramm Eiweiß. Darüber hinaus versorgt Hackfleisch den Körper mit wertvollen Vitaminen der B-Gruppe und Mineralstoffen. Die deutsche Hackfleisch-Verordnung regelt die Herstellung, Behandlung und den Verkauf von Hackfleischerzeugnissen durch strenge gesetzliche Bestimmungen. So steht einem unbeschwerten Genuss nichts im Wege.

Die CMA-Broschüre „Hackfleisch Rezepte“ ist unter Angabe der Bestellnummer 7037 und gegen Einsendung eines mit 1,44 Euro frankierten DIN A5-Rückumschlages zu bestellen bei: CMA, Referat Fleisch und Fleischerzeugnisse, Koblenzer Str. 148, 53177 Bonn.

Sumber: Bonn [cma]

Komen (0)

Belum ada komen yang diterbitkan di sini

Tulis komen

  1. Hantar komen sebagai tetamu.
Lampiran (0 / 3)
Kongsi lokasi anda