El nou seminari CMA/DFV forma les converses de vendes

Competència a la carnisseria

“Rolets salats, rostit clàssic enrotllat, aleta fina de ragú o fondue picant: tots els plats de carn populars. Però, quins talls de vedella, porc, vedella i xai són els més adequats per a això? El personal comercial de la carnisseria hauria de poder respondre a aquesta pregunta, perquè un assessorament competent és important per atraure i fidelitzar clients. Per donar suport al comerç de carnisseria, la CMA Centrale Marketing-Gesellschaft der deutsche Agrarwirtschaft mbH i la DFV Deutscher Fleischer-Verband eV han desenvolupat un seminari de formació titulat: "Qualitat i preu en les discussions de vendes: arguments professionals per als vostres productes d'alta qualitat" , que tindrà lloc els dies 27/28 Setembre de 2004 a Bad Neuenahr.

"La qualitat dels productes, l'assessorament personal i la informació comprensible sobre la producció de productes són bones raons per comprar en una carnisseria especialitzada", diu Maria Hahn-Kranefeld, responsable de la formació en gestió de vendes a la CMA. "Volem ajudar els venedors a utilitzar aquests punts forts dels minoristes especialitzats de manera rendible quan parlen amb els clients".

Manfred Gerdemann, Seminarleiter und erfahrener Berater für die Fleischwirtschaft legt deshalb großen Wert auf das Argumentationstraining. Er erläutert den Teilnehmern, wie sie Kaufhindernisse beim Kunden erkennen können. Anhand verschiedener Techniken lernen sie, schwierige Verkaufssituationen zu meistern. Ziel der Übungen ist es, Kundeneinwände richtig zu deuten und letztendlich erfolgreich zu überwinden.

Um das gewonnene Wissen auch richtig anzuwenden, ist ein Großteil des zweitägigen Seminars für das Praxistraining reserviert. Dabei üben sich die Teilnehmer beispielsweise in der gekonnten Beschreibung der Fleischteile. Sie veranschaulichen sich deren Vorteile und Unterschiede, nennen Verwendungsmöglichkeiten und Zubereitungsvariationen. Auch das Wurstsortiment kommt nicht zu kurz. Die Teilnehmer erfahren nicht nur, wodurch sich die einzelnen Sorten auszeichnen, sie lernen auch, deren Besonderheiten und Geschmack treffend zu beschreiben. Die gesamten Informationen münden letztendlich in einen Argumentationskatalog. Er soll dabei helfen, wiederkehrende Fragen und Einwände professionell zu meistern.

Seminartermin: 27. bis 28. September 2004

Seminarzeit: 1. Tag: 13.00 bis 18.00 Uhr
             Dia 2: 09.00:15.00 a XNUMX:XNUMX
                                 
Seminarort:  Bad Neuenahr

Preu del seminari: 250 euros més IVA

Referent: Manfred Gerdemann

La vostra persona de contacte al CMA:

Maria Hahn Kranefeld
Formació del departament comercial
Telèfon: 0228/847-320
Fax: 0228 / 847-1320
E-mail: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra robots d'spam! Ha de ser habilitat el JavaScript per visualitzar!

Font: Bonn [cma]

Comentaris (0)

Encara no s'ha publicat cap comentari aquí

Escriu un comentari

  1. Envia un comentari com a convidat.
Fitxers adjunts (0 / 3)
Comparteix la teva ubicació