Stiftung Warentest probou salchichas á prancha

Moitas salchichas eran convincentes, pero unha salchicha era "pobre" - demasiados xermes no paquete

A Stiftung Warentest atopou niveis anormais de xermes intestinais e aqueles que indican deterioro dos alimentos ao examinar as salchichas á prancha no Hübelkamp bratwurst, que se ofrece en Aldi-Nord. Como único produto da proba, a cualificación desta salchicha foi "mala".

Para o número de xullo da proba da revista, a fundación examinou 25 embutidos á prancha cocidos envasados, entre eles catro con aves de curral, o cheiro, o sabor, a composición e os xermes. Ademais da salchicha de Hübelkamp, ​​outros seis produtos aumentaran o reconto de xermes na data de caducidade, o que indica o inicio da deterioración. Os Echte Original Nürnberger Rostbratwurst de Schlütter tamén foron contaminados con pequenas cantidades de estafilococos, é dicir, posibles patóxenos.

16 der 25 Bratwürste waren hingegen "gut". Am besten schnitten die Schweinefleisch-Würste von Meica Bratmaxe ab. Knapp dahinter liegen die Produkte von Brennecke, Ökoland, Zimbo Gourmet und Zimmermann. Bei den Geflügel-Bratwürstchen sind die Produkte von Gutfried und Wiesenhof jeweils "gut". Zusätzlich zu den 25 abgepackten Bratwürstchen hatten die Tester neun lose, beim Fleischer eingekaufte Produkte untersucht. In der mikrobiologischen Prüfung schnitten sie "sehr gut", "gut" und "befriedigend" ab. Zwei waren "ausreichend"; auch hier waren erhöhte Gesamtkeimzahlen ein Problem. Ausführliche Informationen zu Grill-Bratwürsten finden sich in der Juli-Ausgabe von test.

Fonte: Berlín [Stiftung Warentest]

Comentarios (0)

Ata o de agora non se publicaron comentarios aquí

Escribe un comentario

  1. Publicar un comentario como convidado.
Anexos (0 / 3)
Comparte a túa situación