Nouvo bwochi CMA fè apeti pou bèf

Eksperyans plezi delika

Tranch filet vyann bèf nan patisri soufle, medayon vyann bèf "Mediterane", "klasik" Wiener Schnitzel la ak anpil lòt espesyalite envite ou kwit manje ak fete lakay ou nan nouvo bwochi "Veal Recipes" ki soti nan CMA Centrale MarketingGesellschaft der Deutschen Agrarwirtschaft mbH. 

Amann fib, limyè woz-koulè ak vyann mèg la ap jwenn pi plis ak plis fanatik, paske li se ideyal pou konpozisyon gou agreyab ak imajinè. Asyèt bon gou ka prepare byen vit ak fasil. Anplis de sa nan resèt yo anpil, gen enfòmasyon itil sou vyann bèf ki soti nan pwodiksyon lokal yo. Nan fason sa a, lektè yo aprann ke kalite vyann sa a pa sèlman asire plezi trè aromat ak varye, men tou, bay kò a ak eleman nitritif vital epi konsa kontribye nan byennèt. Anplis de sa, kwit manje plezi resevwa eksplikasyon sou koupe endividyèl yo ak itilizasyon divès yo. Kou/kou, klib, eklèsi oswa banza - yon reprezantasyon schematic montre kote tout pati ki gen anpil valè yo ye. Ti motif foto ki gen rapò ak pwodwi awondi apèsi a.

Die 24-seitige CMA-Broschüre „Kalbfleisch Rezepte“ ist unter Angabe der Bestellnummer 7035 und gegen Einsendung eines mit 1,44 Euro frankierten DIN A5-Rückumschlags zu bestellen bei: CMA, Referat Fleisch und Fleischerzeugnisse, Koblenzer Str. 148, 53177 Bonn oder unter der Fax-Nr.: 0228 / 847-202.

Sous: Bonn [cma]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a