Kiltivatè letye ak bouchi yo pa kapab evite pwodwi òganik ankò

BMVEL espesyal "Agrikilti òganik ak pwosesis" nan InterMeat / InterMopro 2004

Konsyantizasyon nitrisyonèl ak sante konsomatè yo ap ogmante. Nan Almay, 60 pousan nan tout konsomatè kounye a detanzantan oswa regilyèman achte pwodwi òganik, jan aktyèl EMNID ekobaromèt montre. Malgre ke lòt zòn yo stagnation oswa menm anrejistreman figi negatif, sektè a òganik se youn nan ganyan yo klè nan mache a manje. Nan InterMeat ak InterMopro ane sa a nan Düsseldorf soti 26 septanm rive 29 septanm 2004, vizitè komès yo gen opòtinite pou jwenn plis enfòmasyon sou opòtinite ak defi nan vyann òganik ak enfòme pwosesis lèt. Anplis yon egzibisyon konplè pwodwi òganik ak echantiyon gastronomik, yon vwayaj nan tan kap vini an se nan pwogram nan jis komès: Lide pou òganik kòm yon faktè siksè pou pwodiktè manje yo pral prezante - devlope pa potansyèl letye ak mèt bouche nan Bio inVision Camp la. ®.

Yon bagay se sèten: Apre kriz manje nan tan lontan an, konsomatè yo te vin pi sansib a sa ki ale sou plak yo. Kantite moun ki konsyans patisipe pou yon rejim natirèl, an sante san engredyan jenetikman modifye ak aditif atifisyèl ap ogmante. Se konsa, se pa etonan ke pi plis ak plis letye ak bouchi ki gen yon seri pasyèl oswa menm konplè nan bon jan kalite òganik vle ranfòse konfyans konsomatè yo ak louvri nouvo gwoup kliyan. Avèk yon pati nan mache anviwon 2,3 pousan, òganik se toujou yon ti zòn nan mache manje a, men ki toujou ap grandi. Espesyalman nan tan nan ogmante konpetisyon, pwosesis la nan matyè premyè ekolojik nan bon jan kalite manje te vin tounen yon avantaj konpetitif klè pou anpil founisè e konsa siksè ekonomik.

Der Weg für einen Lebensmittelerzeuger zur eigenen Bio-Linie führt über die richtige Kenntnis von Markt und Praxis. Erfahrene Fachberater stehen daher am Messestand BMVEL-Spezial "Ökologischer Landbau und Verarbeitung" in Halle 4, Stand A19 auf der InterMeat und InterMopro bereit, um kompetent und umfassend alle Fragen zu Themen wie Logistik und Rohstoffbeschaffung, Verarbeitungstechnologien, Zusatzstoffe, Warenpräsentation, Kosten, Vermarktung, Zertifizierung und Kontrolle zu beantworten. Außerdem haben die Besucher Gelegenheit, das Internetportal www.oekolandbau.de kennen zu lernen, das nicht nur alle relevanten Themen der ökologischen Lebensmittelverarbeitung behandelt, sondern darüber hinaus mit Rezept-und Beschaffungfindern, Kalkulationsbeispielen, Zusatzstoff-Checklisten, Preisdatenbanken und Rechtsinformationen nützliche Planungs- und Arbeitshilfen bietet.

Die Messepräsenz auf der InterMeat und InterMopro, das Internetportal www.oekolandbau.de sowie das Bio InVision Camp® sind Teil des Bundesprogramms Ökologischer Landbau, initiiert vom Bundesministerium für Verbraucherschutz, Ernährung und Landwirtschaft. Das Bundesprogramm informiert neben Landwirten, Verarbeitern und Händlern insbesondere die Verbraucher über den ökologischen Landbau. Weitere Informationen finden Sie unter www.oekolandbau.de.

Sous: Düsseldorf [ modem conclusa ]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a