Mache kochon labatwa an Jiyè

Pri yo ap monte

Ekipman an nan kochon pou labatwa te pito limite an Jiyè konpare ak demann lan soti nan labatwa. Kantite yo ofri yo te kapab Se poutèt sa dwe mete ak labatwa yo san okenn gwo pwoblèm. Pri yo peye pou bèt labatwa estabilize jouk nan mitan mwa a, ak nan dezyèm mwatye nan mwa a yo te estab nan nivo a rive nan. Komès la nan vyann kochon rete san okenn estimilis ki dire lontan nan premye semèn yo nan Jiyè akòz move tan an sèlman ogmante yon ti kras nan fen mwa a.

Pri yo pou kochon labatwa nan klas komès vyann E te monte pa yon lòt sèt santim sou yon mwayèn chak mwa a 1,54 ero pou chak kilogram nan pwa touye; Sa vle di founisè yo te resevwa 25 santim plis pase yon ane de sa. An mwayèn pou tout klas komès E a P, kochon koute 1,50 ero pou chak kilogram, ki te uit santim plis pase nan mwa jen ak 26 santim plis pase yon ane de sa.

Die zur Meldung verpflichteten Versandschlachtereien und Fleischwarenfabriken in Deutschland rechneten im Julimittel wöchentlich rund 687.000 Schweine nach Handelsklassen ab. Damit wurde der Vormonatsumfang um gut ein Prozent und die Schlachtungen vom Juli vorigen Jahres um 2,6 Prozent übertroffen.

Sous: Bonn [zmp]

Kòmantè (0)

Pa gen kòmantè ki te pibliye isit la ankò

Ekri yon kòmantè

  1. Post yon kòmantè kòm yon envite.
Atachman (0 / 3)
Pataje kote ou ye a