Tiġieġ - mhux dejjem appetizing

WDR jitlob kawtela bit-tjur frisk ippakkjat - it-test wera nuqqasijiet ċari fl-iġjene

Test każwali mwettaq minn WDR żvela ftit li kien appetizing: żewġ terzi tal-laħam tat-tjur ippakkjat ittestjat kien diġà mħassra bid-data ta 'skadenza stampata fuqu. Il-koxox tat-tiġieġ kienu riħa ħażina, kienu żejtni u mimlija mikrobi u batterji.

Ġew ittestjati 30 pakkett ta’ tjur lesti biex issajjar ta’ marki differenti u firxiet ta’ prezzijiet. Isdra tat-tiġieġ kif ukoll koxox tat-tiġieġ u cutlets, kollha mill-bank tas-self-service. Biss disgħa minn dawn il-kampjuni kienu għadhom sensorji u mikrobijoloġikament OK fl-aħħar jum tal-perjodu ta 'konsum. Għall-provi l-oħra: aptit marret.

Auffälliger, strenger Geruch sowie schmieriges und zum Teil auch verfärbtes Fleisch waren die häufigsten Beanstandungen bei der sensorischen Prüfung. Und die Laboruntersuchungen fielen nicht besser aus: Die Tester fanden Darmbakterien und Eitererreger. Darüber hinaus wurden massenweise Pseudomonaden nachgewiesen - Keime, die für den Fleischverderb verantwortlich sind. Die hohe Zahl an Bakterien lässt vermuten, dass die Verarbeitung hygienisch nicht einwandfrei war, die Kühlkette von der Verpackung bis ins Labor nicht vollständig eingehalten wurde oder aber die Bemessung des Mindesthaltbarkeitsdatums zu optimistisch war.

Die vollständigen Testergebnisse finden Sie hier:

http://www.wdr.de/tv/service/kostprobe/download/20040216/gefluegel.phtml

Sors: Cologne [ wdr ]

Kummenti (0)

S’issa, l-ebda kummenti ma ġew ippubblikati hawn

Ikteb kumment

  1. Poġġi kumment bħala mistieden.
Mehmużin (0 / 3)
Aqsam il-lokalità tiegħek