Il-konsumaturi jridu produzzjoni trasparenti tal-ikel
Għal 71 fil-mija tal-konsumaturi, approċċ ta 'kontroll f'diversi stadji għall-produzzjoni tal-ikel huwa importanti
Illum il-ġurnata, il-produzzjoni tal-ikel m'għadhiex f'id waħda biss. Produzzjoni tal-ikel ittestjata b'mod konsistenti matul l-istadji varji sal-bejgħ hija għalhekk ta 'importanza kbira.Stħarriġ attwali juri l-importanza tal-approċċ ta 'kontroll f'diversi livelli għall-konsumatur, li l-iskema QS toffri għall-ikel: Għal 71 fil-mija tal-konsumaturi, l-approċċ f'diversi livelli huwa importanti (49 fil-mija) jew importanti ħafna (22 fil-mija). 6 fil-mija biss tal-konsumaturi ma jqisuha importanti xejn. Dan huwa r-riżultat ta’ stħarriġ li sar mis-CMA Centrale Marketing-Gesellschaft der Deutschen Agrarwirtschaft mbH fost 1.013-il konsumatur fil-Ġermanja.
Verbraucher wünschen transparente Lebensmittelproduktion. [Grafik: cma] |
QS ist ein stufenübergreifendes System für mehr Sicherheit und Transparenz bei der Erzeugung, Verarbeitung und Vermarktung von Lebensmitteln. Die Verbraucher erkennen die Ware am QS-Prüfzeichen. Diese Lebensmittel werden nach verbindlichen Regeln für die einzelnen Erzeugerstufen hergestellt. Kennzeichnend für das System sind eine umfassende Dokumentation der Produktionsprozesse und ein dreistufiges Kontrollsystem mit betrieblicher Eigenkontrolle, neutraler Kontrolle und einer Kontrolle der Kontrolle. Das QS-System wurde zunächst für Fleisch und Fleischwaren (Rind, Schwein. Geflügel) eingeführt, in diesem Jahr kommen Obst, Gemüse und Speisekartoffeln hinzu.
Sors: Bonn [cma]