AVO-Werke August Beisse GmbH dhe WTI bien dakord për partneritet ekskluziv

Specialisti i erëzave nga Belm dhe Pionier i Pastër Etiketë me degën e tij në Hofheim am Taunus sjellin së bashku shijen dhe sigurinë e ushqimit. Kërkesa e konsumatorëve për ushqime natyrale (etiketa e pastër) shpesh përjashton dëshirën e njëkohshme për jetëgjatësinë më të gjatë të mundshme (MHD). Shmangia e përbërësve të etiketuar me etiketa kërkon që alternativat natyrore të vazhdojnë të sigurojnë siguri të lartë të produktit. Zgjidhja qëndron në uthull të zbutur, i cili prodhohet në një proces të patentuar nga WTI. AVO tani po zgjeron gamën e saj ekzistuese të mbajtësve të ushqimit të freskët nën markën ERPU-GOLD për të përfshirë produkte individuale bazuar në uthull të buta. WTI AVO ka dhënë të drejta ekskluzive të shpërndarjes për këtë.

Aplikacionet teknologjike duke filluar nga Kochwurst-, sallam gatuar ose proshutë gatuar, peshk dhe shpezë të produkteve ushqime, salads dhe produkteve komoditet nga të freskëta të ngrira. Me produktet Erpu GOLD V dhe Erpu GOLD QV Ultra Fresh uthull buffered është në dispozicion si një variante të lëngshme, ndërsa produktet Erpu GOLD DV dhe DV Erpu GOLD NATYRA pranishëm në të thata, formë pluhur. Varësisht nga aplikimi, këto shtete të veçanta do të jenë të dobishme.

18_11_AVO_1596_Anzeige-buffered-Essig_pressebild_2.png
Me ERPU-GOLD V dhe DV, AVO ofron një shtesë bakteriostatike në bazë natyrale të "uthullit të zbutur" të zhvilluar nga WTI. (Foto AVO)

www.avo.de