Ideat ġodda tisjir għall-Metodu logi

120 ideat ġodda, sorprendenti u konvinċenti riċetta mill-professjonisti logi

Il-dieta Logi mill WORM Dr Nicolai tgħaqqad saħħa u divertiment - u hija tgawdi popolarità kbira issa. L-ewwel kotba lill metodu Logi diġà rebaħ kwart miljun qarrejja. Il imnaqqas karboidrati, proteini għolja Essweise mhux biss jiżgura kumdità u qadd irqaq, hija ħafna wkoll għenu biex saħħa aħjar. Bl-cookbook ġdid Logi kbir għadu aktar faċli li jieklu wara l-Metodu Logi: Fost il-riċetti 120 biex jinstabu alternattivi aqwa għall-side platti tas-soltu u l-varjanti intelliġenti ta 'pizza, chips u għaġin.

Anki dawk li ma jridux li jċedu pasti u deżerti, hawnhekk isib ideat għaqlija ħafna, ponot u r-riċetti. Għal okkażjonijiet speċjali tistieden menus festivi biex issajjar. Kemm nutrizzjonisti u l-professjonisti logi Franca Mangiameli u Heike Lemberger fasslu assortiment ikkuluriti ta 'riċetti logi għall vegetarians.

Lecker, clever und gesund – das alles ist mit LOGI möglich! Glauben Sie nicht? Probieren Sie es aus!

Die drei Beispiele aus dem Buch zeigen, wie die Rezepturen aufgebaut sind. Gleichzeitig sei verraten, dass damit auch Logi-Skeptiker überzeugt werden. Bei uns zuhause haben wir die Gerichte ins Repertoire aufgenommen.

Garnelenspieße auf Salat mit gebratener Avocado.

100 g grüner Blattsalat nach Saison. 200 g Cocktailtomaten. ½ gelbe Paprikaschote. 200 g Avocado (geschält, entkernt). 1 TL Butter. 4 TK-Garnelenspieße (etwa 200 g). 1 TL Sambal Oelek. 1 EL Rapsöl. 2 EL heller Balsamessig (Balsamico bianco). 1 TL Dijon-Senf. 1 EL Olivenöl. 1 EL Milch. Salz und Pfeffer nach Geschmack.

Den Salat, die Tomaten und die Paprika waschen und trocken schleudern beziehungsweise -tupfen. Die Tomaten halbieren, die Paprikahälfte in Streifen schneiden. Die Avocado längs halbieren, den Kern herauslösen und das Fruchtfleisch mit einem Löffel vorsichtig aus der Schale lösen. Der Länge nach in etwa fingerdicke Scheiben schneiden. Ganz dezent mit Salz und Pfeffer würzen. Die Butter in einer kleinen beschichteten Pfanne erhitzen und die Avocadoscheiben darin von beiden Seiten kurz goldbraun anbraten. Die Garnelen hauchdünn mit Sambal Oelek bestreichen und mit Salz würzen. Rapsöl in einer großen beschichteten Pfanne erhitzen und die Garnelenspieße darin von beiden Seiten anbraten. Für das Dressing den Essig mit etwas Salz und Dijon-Senf verrühren. Mit Öl und Milch zu einem cremigen Dressing verschlagen. Den grünen Salat auf 2 Tellern anrichten, darauf Tomaten und Paprika verteilen und mit dem Dressing beträufeln. Schließlich je 2 Garnelenspieße und die Hälfte der gebratenen Avocadoscheiben obenauf legen. Nach Geschmack mit Salz und Pfeffer würzen.

Wählen Sie die Salatsorten ganz nach Geschmack und Saison, zum Beispiel Feldsalat oder Lollo Bianco, Endivien- oder Romano-Salat. Die Avocado-scheiben im Sommer einfach auf dem Grill schmoren und dann zum Salat -servieren.

1 Portion Garnelenspieße auf Salat mit gebratener Avocado (418 g): ca. 490 kcal, 25 g Eiweiß (21E%), 40 g Fett (73E%), 7 g Kohlenhydrate (6E%). Dieses Hauptgericht liefert 117 kcal pro 100 g.

Kosten: Pro Portion etwa 3,20 Euro.

goulash vitella fuq purejiet għerq tursin.

basla 1. tewm 1. Il aħmar, isfar u aħdar bżar ½. 3 TL kolza. 300 g Kalbsgulasch.1 Lorbeerblatt.1 pejst tat-tadam tablespoon. ħxejjex 500 ml. 1 kg Tursin. 20 g butir. 1 ISM. Noċemuskata maħkuk. ½ gerebelter marjoram kuċċarina. 1 TL paprika għolew f'daqqa. 2 imgħaref krema qarsa. Li t-togħma melħ u bżar.

Qaxxar il-basal u tewm u CHOP fin. Nadif, aħsel u maqtugħin fi strippi il-bżar. Saħħan iż-żejt 1 Tsp fi skillet nonstick. basal sauté u tewm sakemm artab. Irfigħ u mwarrba. Il-bżar fil-minuti 2 ħawwad taqtir pan, imbagħad imwarrba wkoll. Għal darb'oħra 2 żejt Tsp fil-pan. fry tal-stew madwar drastikament. -basla, tewm, bżar u weraq tar-rand għal-laħam, istaġun ħafif bil-melħ u bżar. Ħawwad fil-tadam purejiet u ferra l-brodu tal-ħaxix. Simmer minuta 30 koperti Il goulash.

Sadanittant, nadif, aħsel u madwar-thumb oħxon CHOP l-għeruq tursin. iġibu 1,5 litri ta 'ilma għal jagħli. L-ilma immellaħ u sajjar fil-minuti Tursin 10-15 sal artab. Drain fi colander u maxx. Il ħawwad butir. Staġun il purejiet bil-melħ, bżar u noċemuskata. Staġun il stew bil-melħ, bżar, marjoram u l-paprika. Il-krema qarsa jgħaddu u jservu l-istuffat bil purejiet għerq tursin.

Tursin jkollhom togħma-patata simili, iżda huma -kohlenhydratarm. Huma għalhekk huma tajbin ħafna għal purejiet loġiku ge adattati. L-effett jiffrankaw l-karboidrati meta mqabbla mal-patata maxx jaqgħu rispettivament għolja minn: 100 g purejiet għerq tursin tagħti 5 grammi ta 'karboidrati. L-istess servizz ta 'patata maxx jipprovdi 15 grammi, jiġifieri tliet darbiet l-ammont ta' karboidrati. Għal kull porzjon hawn jagħmel iffrankar ta '50 g karboidrati minn!

1 jservu vitella purejiet għerq tursin goulash (782 g): madwar 550 kcal, 43 g proteina (33E%), 29 g xaħam (46E%), 29 g karboidrati (21E%). Din id-dixx prinċipali tipprovdi biss 71 100 kcal għal kull g.

Spiża: Per jservu madwar EUR 7,15

Schweinefilets nach indischer Art.

400 g Schweinefilet. 1 große Birne (etwa 200 g). 150 g Mango (geschält gewogen). 200 g Möhren. 1 Chilischote. 1 EL Rapsöl. 100 ml Kokosmilch. 20 ml süß-saure Chilisauce. ½ TL Currypulver scharf. Nach Geschmack Salz und Pfeffer.

Die Schweinefilets in daumendicke Medaillons schneiden. Die Birne schälen, vierteln, das Kerngehäuse herausschneiden und die Birnenspalten quer in Scheiben schneiden. Die Mango in Stücke ähnlicher Größe schneiden. Die Möhren putzen, waschen, längs halbieren und in dünne Scheiben schneiden. Die Chili waschen und in feine Ringe schnei-den (dabei am besten Handschuhe tragen, siehe Seite 44). Das Rapsöl in einer beschichteten Pfanne erhitzen. Die Medaillons darin rundum scharf anbraten. Die Möhren zugeben und bei reduzierter Hitzezufuhr 5 Minuten mitbraten. Birne, Mango und Chili ebenfalls zufügen, etwa 1 Minute pfannenrühren. Die Kokosmilch mit der Chilisauce, Currypulver, Salz und Pfeffer verrühren. In die Pfanne geben, alles noch einmal aufkochen lassen und servieren.

1 Portion Schweinefilets nach indischer Art (541g): ca. 480 kcal, 48 g Eiweiß (42E%), 20 g Fett (36E%), 29 g Kohlenhydrate (22E%). Dieses Hauptgericht liefert 105 kcal pro 100 g.

Kosten: Pro Portion etwa 3,37 Euro.

Quelle: [ Franca Mangiameli - Heike Lemberger ]

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