Dixxijiet sħan tal-bank u tal-caterer

Workshop għall-kummerċ tal-biċċier

Id-drawwiet tal-konsum tan-nies fil-Ġermanja għaddejjin minn bidla kbira. L-ikla tradizzjonali, ippreparata fil-kċina tiegħu stess, qed issir dejjem inqas importanti. Minflok, qed tiżdied id-domanda għas-servizzi, kemm jekk fil-forma ta’ konsum barra mid-dar – speċjalment bħala ikla żgħira bejnietna – jew bħala servizz ta’ festi li jeħles lill-ospitanti mill-kompitu li jieħu ħafna ħin li jipprepara appetizers appetizanti, buffets varjati jew menus ta’ kwalità għolja.

Hemm opportunitajiet interessanti għall-ħwienet tal-laħam f’dawn l-oqsma tan-negozju biex jiddistingwu ruħhom b’firxa attraenti u komprensiva u b’hekk jiġġeneraw bejgħ addizzjonali u jirbħu klijenti ġodda.

Aus diesem Grund hat die Wirtschaftsförderungsgesellschaft des Fleischerhandwerks mbH gemeinsam mit den Küchenfachleuten des Schulungszentrums der Nestlé Foodservice GmbH das Konzept für einen Workshop "Gerichte für heiße Theke und Partyservice im Fleischerhandwerk" entwickelt: Am 17. und 18. März 2004 geben versierte Fachleute im Nestlé Schulungszentrum in Heppenheim an der Bergstraße einen breiten, exakt auf die Bedürfnisse im Fleischer-Fachgeschäft zugeschnittenen Überblick über moderne Küchentechnik, zeitgemäße Garmethoden, hochwertige Zutaten und kreative Rezepte. In einem praktischen Teil wird von den Seminarteilnehmern selbst unter dem Motto "Spezialitäten aus deutschen Landen" ein vollständiges Buffet zubereitet, aufgebaut und natürlich gemeinsam genossen.

Gelegenheit, untereinander Erfahrungen auszutauschen und Kontakte zu knüpfen bietet ein geselliger Abend einschließlich einer Weinprobe mit Bergsträsser Weinen, der den ersten Seminartag abschließt.

Die Teilnahmegebühr für dieses Seminar beträgt 250 Euro pro Person zzgl. MwSt. Hinzu kommen die Kosten für die Übernachtung, die in einem nahegelegen Hotel zu Vorzugskonditionen gebucht werden kann.

Weitere Informationen sind erhältlich bei der Wirtschaftsförderungsgesellschaft des Fleischerhandwerks, Kennedyallee 53, 60596 Frankfurt am Main, Tel. 069/63302-200, Fax 069/63302-120, eMail Dan l-indirizz e-mail hu protett mill-ispam! Għandhom ikunu jistgħu juru JavaScript!.

Hier können sie Programm und Anmeldebogen als pdf-Datei [niżżel]

Sors: Frankfurt [dfv]

Kummenti (0)

S’issa, l-ebda kummenti ma ġew ippubblikati hawn

Ikteb kumment

  1. Poġġi kumment bħala mistieden.
Mehmużin (0 / 3)
Aqsam il-lokalità tiegħek