kleurvolle

Môre is die Munich Metzgerball

Môre vind die 51ste Munich Metzgerball plaas. Die tradisie gaan 130 jaar terug. Met verloop van tyd het die vereniging van oud en jong slagters in München, wat in 1971 gestig is, ook gesinsuitstappies, uitstappies na stigtingsfeeste en die slaghuisbal, wat vandag nog gewild is en ook bekend staan ​​as die Bal paré de Charcutier, en wat steeds talle gaste van alle strepe van München en die omliggende gebied lok, lok...

Lees meer

70 poste by die Flepro-slaghuis is gered

"Goeie nuus vir die werknemers van die tradisionele slaghuis Flepro Bernburg Fleisch- und Wurstwaren GmbH in Peißen: Volgens die persverklaring berig insolvensie-administrateur Franc Zimmermann van die regsfirma Mönning und Partner dat sakebedrywighede na die spysenieringsmaatskappy "Bürgerhaus" oorgedra is. Lützschena GmbH". "Die produksie by die maatskappy se hoofkwartier in Bernburg-Peißen en alle takke sal in plek bly," lui die persverklaring. Al 70 werknemers moet ook oorgeneem word."

Lees meer

Bombendrohung gegen Fleisch-Betrieb

"Landkreis Harburg - Bombenalarm in Neu Wulmstorf! Ein Fleischwarenhersteller musste dort am Mittwochmorgen evakuiert werden. Unbekannte hatten per Telefon eine Bombenexplosion angekündigt. Ersten Angaben zufolge ging der Drohanruf am Mittwoch gegen 6.30 Uhr morgens bei der Firma Schwarz Cranz in Neu Wulmstorf ein. Sofort wurde die Polizei alarmiert. Ein Polizeisprecher nannte die Lage eine "akute Gefährdungssituation". Mehr wolle er aber aus ermittlungstechnischen Gründen nicht zu der Drohung sagen..."

Lees meer

Bespaar tot 30 persent energie met gratis advies

Berlin, 10. Oktober 2016:  Nahezu jedes Unternehmen bietet Potential zum Energiesparen. Doch das Thema wird immer noch unterschätzt, obwohl Energiekosten neben Miete und Personal zu den größten Kostenfaktoren im Unternehmen zählen. Oft fehlt es an Know-how und Zeit, um sich mit dem Klimaschutz auseinander zu setzen. Damit sich das ändert, hat DER MITTELSTANDSVERBUND das neue Förderprojekt „Klimaprofi für den Mittelstand“ ins Leben gerufen. Das vom Bundesumweltministerium geförderte Projekt richtet sich an Branchen, die beim Energiesparen bisher kaum in Erscheinung getreten sind...

Lees meer

Genesende nitraat: Groentesap gemaak van roket en spinasie bevorder tandheelkundige gesondheid

Navorsers van die Universiteit van Hohenheim en die Universiteitshospitaal Würzburg publiseer 'n menslike studie in die huidige "Journal of Clinical Periodontology" Vuurpyl en spinasie: blaargroente ryk aan nitraat is tot dusver as problematies beskou as gevolg van hul nitraatinhoud. Maar die verbode bestanddeel het ook gesondheidsbevorderende eienskappe. Dit word bevestig deur 'n onlangs gepubliseerde studie deur die Universiteit van Hohenheim en die Universiteitshospitaal in Würzburg. Nitraat uit 'n kommersieel beskikbare groentesap kan die verloop van chroniese gingivitis na net twee weke merkbaar verbeter...

Lees meer

Nuwe KIN kursus "Voedselbesigheidsbestuur"

Neumünster. Tegniese kennis word al hoe belangriker in die voedselbedryf. In samewerking met die Steinbeis Besigheidsakademie bied KIN dus die “Food Business Management”-kwalifikasie aan met die fokus op “Processing & Quality”. Vanaf Julie 2016 sal vier modules die nodige praktiese kundigheid verskaf om ekonomiese en tegnologiese prosesse in voedselbedrywighede byeen te bring...

Lees meer

Seminar „Die Festung“ - das ist Teambildung hautnah

Zweites Seminar von Bechtel Marketing Coach in Romrod

Starke Verkäuferinnen sind noch besser in einem starken Team. Doch wie wird man ein gutes Team? Darum ging es in dem 2-tägigen Workshops im oberhessischen Romrod an dem diesmal ausschließlich weibliche Vorgesetze und Top-Mitarbeiterinnen aus ganz unterschiedlichen Betrieben teilnahmen. Mit einer abwechslungsreichen Mischung aus Filmvortrag, Theorie, Gruppenarbeiten, Rollenspielen und Erfahrungsaustausch wurde den Teilnehmerinnen ein interessantes, kurzweiliges und praxisorientiertes Seminar in der wunderschönen Kulisse des hôtel schloss Romrod geboten.

Lees meer