Risiko's met tee wors, gerookte salm en Co.
Bekende risiko's word dikwels onderskat. Of net aanvaar. Anders sou niemand rook, ski gaan of rou wors eet nie. Geen probleem, solank jy net vir jouself verantwoordelik is ...
Bekende risiko's word dikwels onderskat. Of net aanvaar. Anders sou niemand rook, ski gaan of rou wors eet nie. Geen probleem, solank jy net vir jouself verantwoordelik is ...
Vars wildsvleis word steeds as 'n kulinêre lekkerny beskou. Vanuit 'n suiwer statistiese oogpunt behandel Duitsers hulself slegs twee wilde etes per jaar - dit is sowat 450 gram per capita. Die vleis van hert, wilde varke en mede ...
In die koue seisoen is die immuunstelsel besonder veeleisend. 'N Gesonde dieet ryk aan groente en vrugte versterk ons liggaam se verdediging. 'N Tipiese winter groente is wit kool, wat die liggaam met baie waardevolle bestanddele verskaf.
Keulen, 7. Desember 2018. Die wêreldbevolking groei in sekondes. 7,6 miljard mense woon in die middel van hierdie jaar op Aarde, dit word voorspel om 2030 8,55 miljard in die jaar te wees ...
Die Instituut van Voedsel Tegnologie.NRW (ILT.NRW) van die Universiteit van OWL is betrokke by die navorsingsprojek "Gesonde Suikers". Saam met vennote van die industrie en wetenskap en met die steun van die Federale Ministerie van Landbou, ondersoek die Lemgo en Detmold navorsers die gebruik van suikeralternatiewe ...
Dié wat ontbyt het, ly dikwels minder van tipe 2-diabetes. Dit word voorgestel deur die resultate van 'n studie waarin die Duitse Diabetes Sentrum (DDZ) ook betrokke was. Die wetenskaplikes het die data van 96.000 deelnemers van ses internasionale waarnemingsstudies ontleed ...
Wenn Kinder im Vorschulalter zu viel wiegen, bleiben sie häufig bis in die Jugend übergewichtig. Das lässt eine Studie der Universität Leipzig vermuten. Die Wissenschaftler hatten die Gewichtsentwicklung von mehr als 51.000 Kindern von der Geburt bis zum Teenageralter verfolgt. Das Gewicht wurde anhand des Körpermassenindexes (BMI) eingeschätzt, der das Verhältnis des Gewichts (in kg) zur Körpergröße (in Meter zum Quadrat) angibt...
Mehl, Brot, Kaffeeersatz: Aus reifen Eicheln wurden schon in der Steinzeit und später dann vor allem in Notzeiten Nahrungsmittel hergestellt. Wer Lust hat, die nahrhaften Nussfrüchte zu probieren und zu leckeren Köstlichkeiten zu verarbeiten, hat dazu im Herbst reichlich Gelegenheit...
Gesund, mit Spaß und Genuss essen und trinken – das ist leichter gesagt als getan. Ein einfaches, praxiserprobtes Modell, mit dessen Hilfe jeder sein Essverhalten überprüfen und verbessern kann, ist die Ernährungspyramide...
Listeriose is 'n bakteriese siekte wat veroorsaak word deur die eet van sekere kosse. Alhoewel dit skaars is in vergelyking met 'n infeksie met Salmonella of Campylobacter, neem die neiging toe. Daarbenewens kan die infeksie 'n ernstige verloop neem ...
Verbraucher wünschen sich auch bei Handelsmarken eine größere Auswahl an regionalen Lebensmitteln. Einen höheren Preis möchten sie dafür aber nicht zahlen. Das hat der Handelsmarkenmonitor 2018 gezeigt, den die Lebensmittel Zeitung und das Marktforschungsinstitut Ipsos kürzlich veröffentlicht haben...