channel News

Kaufland paraqet thesare

Heilbronn, 24. Shtator 2018- Kaufland është shitësi i parë ushqimor që do të përfaqësohet këtë vit në festivalin kryesor bujqësor në Stuttgart-Bad Cannstatt. Nga 29. Shtator deri në 7. Tetor, kompania do të prezantojë markën e saj të re, me cilësi të lartë të mishit ...

Lexo më shumë

Rajonale dhe të qëndrueshme, por të lira

Konsumatorët gjithashtu duan një zgjedhje më të gjerë të ushqimeve lokale për etiketat private. Por ata nuk duan të paguajnë një çmim më të lartë. Kjo është treguar nga monitoruesi i markës tregtare 2018, të cilin e publikoi kohët e fundit Lebensmittel Zeitung dhe Instituti i Kërkimeve të Tregut Ipsos ...

Lexo më shumë

Reklamim spektakular për shpendët

Berlin, 20. Shtator 2018. Gjermania fluturon në shpend - fjalë për fjalë! Kushdo që i afrohet kryeqytetit të Saksonisë së Poshtme gjatë këtyre ditëve do të përshëndetet nga një logo e madhe e "Republikës së Shpendëve të Gjermanisë", si e pazakontë, ashtu siç është simpatike ...

Lexo më shumë

Landsberger vazhdon ofensivën

Landsberg, 20. Shtator 2018 - Landsberger Wurstspezialitäten GmbH & Co. KG hedh poshtë akuzat që po shpërndahen nga organizata Foodwatch "defekte të rënda të higjienës" në kompaninë e tyre në Landsberg ...

Lexo më shumë

Gëzimi i ndërgjegjshëm i mishit: Kaufland paraqet "thesare"

Neckarsulm, 20. Shtator 2018. Cilësia plotëson përgjegjësinë - me efekt të menjëhershëm, Kaufland u ofron klientëve të saj një numër të madh të prodhimeve të mishit në klasën e parë të ushqimit të freskët nën emrin "Wertschätze", duke shërbyer kështu në rritjen e kërkesës për ushqim të prodhuar me përgjegjësi ...

Lexo më shumë

Konkursi i klasës së shkollës DLG për tregtinë e kasapëve

(DLG). Shkollat ​​profesionale, profesionale dhe komerciale të tregtisë së thertores tani kanë mundësinë të regjistrojnë produktet e tyre në garën e klasës së shkollës së DLG (Shoqëria Gjermane e Bujqësisë). Klasa më e mirë profesionale valë një çmim prej 1.500 Euro. Afati i regjistrimit është 8. Tetor 2018 ...

Lexo më shumë

Kasapi takon artin

Kasapet tani janë të përfshirë në skenën e artit. Kjo do të jetë një tronditje! Ushqim të rëndë në kohë të çmenduri vegjetariane. Në inspektim më të afërt, është një surprizë e madhe se si veprimtaria e një profesioni është pasqyruar në veprat e artistëve vizualë nga kohërat e lashta deri në ditët tona ...

Lexo më shumë

ZENTRAG-AFMO-Warenbörse në Mainz

Frankfurt / Mainz. - Kooperativa Qendrore e industrinë e mishit Evropian, Zentrag eG, do të mbajë tregun e saj tradicional mallrave në Mainz "Rheingoldhalle" të shtunën, 29.9. 2018, për herë të parë në bashkëpunim me Shoqatën e Lëndëve me Shumicë të Lirë, AFMO eG ...

Lexo më shumë

TV kuzhinier Timo Hinkelmann bëhet një dëshmi e re për WIESENHOF

Fusha e duhur, Shtator 2018. Në Wiesenhof Chicken Forge-së janë të krahasohen nga Timo Hinkelmann nxehur: Nëse me shije frute dhe portokall djegëse Chili Wings ose një marinadë përzemërt BBQ për të gjithë Barbecue. Kuzhini i njohur televiziv ka krijuar enët ekskluzive të sofistikuara për WIESENHOF që nga korriku ...

Lexo më shumë

Monitorimi sistematik i shëndetit të kafshëve

Në Gjermani, asnjë derr, shpend apo viç nuk është therur pa organet e tij duke u ekzaminuar nga një veteriner zyrtar pas therjes. Në sistemin QS, mbledhja, dokumentimi dhe reagimet e gjetjeve organeve kanë qenë prej kohësh një mjet i rëndësishëm për të vlerësuar shëndetin e kafshëve dhe për këtë arsye për të bërë një kontribut të rëndësishëm për sigurimin e ushqimit ...

Lexo më shumë