tecnologia

Conceptes d'embalatge fets amb materials basats en fibra de paper

Wolfertschwandern - La reducció del consum de material d'embalatge i l'ús de materials reciclables en la fabricació d'envasos són actualment els principals problemes de la indústria de l'envasament i entre els consumidors. En els propers anys, la demanda d'envasos reciclables, en particular, augmentarà significativament...

Llegir més

Mettwurst de ceba fresca i segura

So muss die perfekte Zwiebelmettwurst sein: von herzhaftem Geschmack und kräftiger Farbe, frisch und hervorragend streichfähig. Doch gerade die Streichfähigkeit stellt oft eine große Herausforderung dar, da nach nationalen Anforderungen ein pH-Wert von unter 5,60 gefordert wird. Eine Absäuerung ist damit zwingend erforderlich. Wird zu stark abgesäuert, wird die Zwiebelmettwurst schnittfest. Wird anderseits zu wenig abgesäuert, erfüllt sie nicht die nationale Anforderung. Mit dem neuen PRIMAL® Zwiebelmett Perfekt oGAF hat Van Hees (Walluf) die perfekte Lösung parat...

Llegir més

Potenciar el sabor el glutamat monosòdic - sí o no?

Wenn wir die Frage wissenschaftlich angehen, gibt es keinen wirklich belegbaren Grund auf Mononatriumglutamat zu verzichten, außer dass wir zu viel Essen. Und das nur, weil es uns einfach besser schmeckt. Dem Mythos Glutamat sind wir mal mit MOGUNTIA auf dem Grund gegangen...

Llegir més

QualiMeat: la sostenibilitat en l'enfocament de la indústria del packaging

Wolfertschwenden - La qüestió de la sostenibilitat es recull en l'impuls indústria de l'embalatge. Perquè no només la nova llei d'envasos, que des del 1. Gener 2019 entra en vigor a Alemanya, i els consumidors exigeixen un replantejament de utilitzat per a materials d'envasament. Per tant la qualitat dels productes envasats es garanteix fins i tot quan altres materials d'embalatge, el consorci del projecte la investigació de qualitat de la carn alternativa Verpa-ckungskonzepten de productes carnis ...

Llegir més

Substitut de carn exòtica

Quan es tracta de Jackfruit, la majoria dels consumidors tenen un gran signe d'interrogació en els seus fronts. I amb raó, perquè aquesta fruita exòtica no és tan coneguda en aquest país. A mesura que el fruit de l'arbre més gran en el món, la yaca creix en molts països tropicals, especialment en el sud-est d'Àsia ...

Llegir més

AVO bietet Bratwürste nach mediterranem Vorbild

Die Geschmacksexperten aus Belm bereichern den anstehenden Grillsommer mit neuen Bratwurstkreationen der Premiumklasse. Die Chorizo orientiert sich am spanischen Original mit typisch roter Paprikafärbung und dementsprechend scharfer Note. Würzig-pikant wird es in Anlehnung an die Cucina Italiana mit der Salsiccia, einer typisch groben Bratwurst mit Fenchel-Anis-Paprika-Note, die sich sowohl aus Schweine- wie auch aus Kalbfleisch herstellen lässt. Mit französisch-afrikanischem Flair wartet die Merguez auf...

Llegir més